Interior time - Rabatkode til Moodings

Første tatovering + VLOG

img_0691


I går var dagen hvor min veninde Sofie og jeg gik under nålen for første gang! Ærligt talt, så havde jeg aldrig troet, at jeg skulle få en tatovering, altså jo, jeg havde da leget med tanken, og tit sagt noget lignende “ej jeg gad godt gave en tattoo”, men om det nogensinde kom til at ske, det vidste og troede jeg ikke, da jeg heller aldrig har vidst hvad jeg skulle få, hvis jeg endelig skulle. Men altså, pludseligt en dag, så snakkede vi om at få en, og så vupti, før vi havde set os om, så havde vi været inde og bestille en tid. Jaja, det er ganske vist bare en lille bitte sød en, men det er stort for os hahaha, vi skal trods alt have den for altid (no shit). Vi har længe gået og tænkt over hvad vi ville have, og tro det eller ej, det er ikke planlagt, at vi skulle have præcis den samme tatovering, det samme sted haha. Det fandt vi faktisk først af på selve dagen. Vi har fået skrevet honey, og grunden dertil er simpel, og uden dybere mening – vi elsker det ord, det er så dejligt – det har bare en positiv vibe, og så kalder jeg altid mine tætteste for honey, så det er et ord jeg bruger på daglig basis!

Nå, nok om det, nu skal I (hvis I har lyst) have lov til at se den lille film vi har fået klippet sammen fra dagen! (HUSK HD)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior time - Rabatkode til Moodings