Shopping made cheap

FØDSELSDAG !! 26 år

I går var det den 1. Februar og jeg havde fødselsdag! Jeg blev 26 år, og jeg har sagt til min mand, at jeg fejrer den sidste fødselsdag når jeg bliver 29,og alt der efter skal bare ikke fejres og slet ikke snakkes om hahaha!
Det sjove er, at jeg har
fødselsdag den 1. min svigermor den 2. og min mand den 4. 😱😱 synes det er mærkeligt!

Nå nok om det, nu skal i se hvilken kage mig og min svigermor har rodet os ud i at bage 😬 det er første gang jeg forsøger mig med den her men har før lavet en der ligner den lidt, og det gik ikke lige som det skulle haha 😀 men den her blev PERFEKT!! Og den smagte sindssygt godt! Alle kunne lide den så jeg er godt tilfreds!

Det er en toffifee kage! 😋😋

img_2679 img_2680

To tips.
– 1. Ikke rør rundt i Sukkeret bare vent til det bliver brunt og skru kun op for varmen på 2-3 ikke mere!
– 2. Brug Lurpak som smør i kikse bunden!

I går tog jeg sammen med Elisabeth, min mand, min svigermor og min bror (elisabeth’s kæreste) på restaurant Sanya og spise SUSHI!! Det var godt nok anden gang jeg var der inde i går men jeg har jo også holdt mig fra sushi eller generelt bare fisk hele graviditeten, så jeg har bare glædet mig til at spise sushi! Og jeg kunne bare ikke finde ud af hvornår det var nok, så meget spiste jeg! Haha oveni købet så smagte min svigermor sushi for første gang da vi var afsted sidste torsdag og hun elsker det! 😂👏🏽

Jeg fik også gave af min bror og Elisabeth i går som i kan se på billedet under og penge fra min svigermor 👏🏽 Jeg prøvede lige cremen i går og den er simpelthen fantastisk! Så tusind tak for gaven I dejlige mennesker ❤️🇩🇰
img_2682
img_2681

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping made cheap