The launch of Looklab

five facts about me

Jeg tænkte, at jeg lige ville lave en lille sjov “five facts about me”, nu hvor Looklab.dk officielt er blevet lanceret! (JUHUU) Nogle af disse facts ligger måske i den mere useriøse, eller faktisk helt ligegyldige ende, men det er nu alligevel sjovt, og jeg skal nok lave en mere seriøs en på et tidspunkt!


img_3228 img_3229

 


  1. Jeg ELSKER chips med dip… (se billede: caught in action, fell asleep eating chips) Og jeg ved godt, at der stensikkert er 9/10 som også elsker chips + dip, men jeg elsker elsker elsker elsker det, jeg spiser det ofte hver eneste dag, jeg spiser det faktisk lige nu, imens jeg sidder og skriver dette indlæg. Jeg prøver at trappe ned, men det er altså virkelig svært, især når jeg er nede i Rema og der bare står et kæmpe udvalg Kims lige ved indgangen! (HELP ME) #addiction

  2. Jeg hader at stresse. Og der skal faktisk også rigtig meget til for, at jeg bliver stresset (modsat Lena ;D) så jeg stresser sjældent, og kan godt lide at være i god tid, og jeg gør faktisk også en stor indsats for altid at være i god tid med alt, meeeeen alligevel, så formår jeg altid at gøre alt, møde ind til alt, nå alt, etc., I ALLER SIDSTE ØJEBLIK, det burde ikke være muligt, men jo, det er som en slags forbandelse som hviler over mig. Første gang Lena og jeg skulle møde de andre Looklab-bloggere til et PR-møde og middag, så kom vi et kvarter for sent, anden gang jeg skulle mødes med nogle af looklab-bloggerne et sted og følges hen til Bloggers Delights julefrokost var jeg for sent på den igen, og var nødt til bare at møde dem henne ved festen i stedet. Og her d. 21. da vi skulle fejre lanceringen af Looklab, så kom vi selvfølgelig først, da alle de andre sad pænt ved bordet og ventede, og den absolut første ting der blev sagt da vi ankom, var “rosinerne i pølseenden”.
  3. Jeg kan ikke finde ud af, at handle ind. Nu er det 4 år siden jeg flyttede hjemmefra, og jeg har stadig ikke lært hvordan man handler fornuftigt ind.. eller overhovedet handler ind, jeg kan dog godt finde ud af, at gå ned i supermarkedet og købe et par bananer, og nogle gulerødder, men så magter jeg heller ikke mere (udover mine chips og dip).
  4. Jeg er det ultimative B menneske. Jeg er definitionen af B menneske. Hvis jeg ikke har noget at stå op for (arbejde, pligter, møder), så er der bare ingen garanti for, at jeg kommer op af sengen den pågældende dag. Jeg kan også sagtens gå i seng kl 16 om eftermiddagen, og stå igen kl 16 om eftermiddagen, dagen efter. Hehehehehehe.
  5. Jeg elsker at have mange bolde i luften. Selvom jeg jo også ELSKER at slappe, sove og lave ingenting, så elsker jeg lige så meget at have noget på programmet hele dagen, der må gerne ske noget hele tiden og igen, sådan fungerer jeg bare bedst.. det er også derfor jeg efter 3 måneder uden job var ved at gå ud af mit gode skind (men så var det godt jeg havde bloggen – it kept me busy ❤️)

Det var det indlæg, og måske Lena skal til at lave en med 5 facts om hende?? Det kan i hvert fald KUN blive sjovt 😀

Af Elisabeth Jasmin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The launch of Looklab