Januarfavoritter

Faux Biker Jacket

Boohoo.com har sindssygt mange tilbud lige nu, trøjen jeg har på er nedsat til 67,- og jakken er også stærkt nedsat!

Husk også, at du kan få yderligere 10% på købet ved at bruge koden extra10 ved check out! Det er vildt så billigt man kan få tingene!

BIKER JACKET     TURTLENECK


img_3836 img_3837 img_3838
img_3819 img_3825Jeg kan godt lide den her jakke fordi den er Faux men samtidigt varmer som en i ægte skind ville gøre! (den blev testet i dag i snevejret!) Jeg er begyndt at købe mere Faux/imiteret da jeg stille og roligt går mere og mere op i, at dyr ikke skal lide døden, eller for den sags skyld sættes i verden bare fordi vi skal gå i deres skind eller pels. Og ja, jeg har selv pelsjakker og skindhandsker/tasker osv osv osv., så er slet ikke fanatisk med det. Engang havde jeg et princip om, at jeg aldrig ville købe imiteret skind, eller pels, jeg ville kun have den ægte vare, fordi jeg i mit hovede havde en ide om, at det var bedre kvalitet, men nu findes der altså masser af imiterede lækre ting, som er rigtig gode! Jeg elsker f.eks. jakken her, og så har jeg en ide om, at den bare går til alt 😃

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januarfavoritter