VLOG // Croatia

Sundere hår med vingummier

Indlægget er sponsoreret/lavet i samarbejde med The HairLust 


img_8787


Hair Lust har lanceret noget nyt, nemlig Hair Gummies Vitaminer, som er små lækre søde vingummivitaminer! Som I ved, så har jeg prøvet deres andre vitaminer, som jeg elsker helt vildt, og som har gjort mit hår meget stærkere! Og nu hvor jeg er færdig med dem, så er det tid til at prøve disse. De smager så lækkert og sødt, og man har lyst til at spise flere og flere, meeeen 2-3 dagligt er den anbefalede dosis, så holder mig selvfølgelig til den 😉 Jeg indtager dem i forbindelse med vand samt et måltid (inden).

I kender måske allerede Sugar Bear Hair? De små blå vingummibamser – I kan læse forskellen på dem, og så Hair Lust lige her, en af de forskelle som jeg synes er væsentligst er nok, at Sugar Bear Hair indeholder ingredienser som ikke er godkendt til salg i DK.

Der er ikke den store forskel på disse vingummier sammenlignet med deres piller. Dog er der mindre biotin i vingummierne – hvilket gør dem egnet til gravide og ammende (smart!!). I kan læse ALT I har brug for at vide om dem lige her.

Jeg er fan af dem, og hvis I selv står og overvejer kosttilskud for at få stærkere hår, så kan jeg godt anbefale disse.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VLOG // Croatia