Få det bedste ud af din dag!

Få 2 goodieboxe for 1 pris!

Inlægget indeholder reklamelinks 


img_0219img_7931


Som I ved, så elsker vi Goodiebox, og vi glæder os altid til den tid på måneden hvor boksen kommer 😉 De ting der har været i boxen har vi altid været positivt overraskede over, og så er det bare vildt, at man får sådan nogle lækre produkter, til så lidt penge, man sparer jo virkelig på det!

Hvis du aldrig har prøvet Goodiebox, og er lidt nysgerrig på hvad det er for noget, så kan du altid læse mere inde på deres hjemmeside her, og lige nu kan du nemlig få hele 2 bokse, for kun en boks pris – du får blandt andet den boks som indeholder 5 mega lækre produkter som faktisk er nomineret til Danish Beauty Award, og det kan jeg virkelig godt forstå de er, for de produkter er alle sammen helt fantastiske, vi bruger produkterne hver dag faktisk. Udover boksen med de 5 lækre produkter, så får I også en tidligere boks med i købet, så I også kan få en smagsprøve på hvad der ellers har været, og hvad man kan forvente!

For at benytte tilbuddet skal I bare bruge rabatkoden 2FOR1COSTUME, I kan bestille dem HER. 

Vi kan afsløre, at der lækre ting til en værdi af 843,- i bare én af de to bokse i får for kun 169,-!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få det bedste ud af din dag!