16 DAGE TIL MIN MAND KOMMER!

Et hurtigt tip!

15046461_10211012279411313_1764588393_n
Jeg har lige et hurtigt tip, som er godt og fornuftigt altid at huske på!

Noget af det første jeg plejer at gøre hver morgen når jeg står op, er at drikke et glas vand!

Ifølge sundhedsstyrelsen, så er det anbefalet, at vi drikker 2,5 – 3 liter væske om dagen. Jeg har nogle gange haft svært ved, at drikke SÅ meget vand, for jeg glemmer det fuldstændigt, medmindre jeg er tørstig. Men det er jo egentligt dumt, for vi har I Danmark noget af det bedste drikkevand i verden, og vi har den luksus, at vi kan drikke direkte fra hanen + det bidrager med både magnesium og kalcium. Så det er om at nyde godt af det. Nogle gange tilsætter jeg f.eks. en citronskive, eller agurkskive for at pifte det lidt op – så er det ikke så kedeligt i længden. Så husk nu, at drikke masser af vand, både inden, under og efter dine måltider – det er gavnligt på så mange måder.

1 kommentar

 • May I simply say what a comfort to find a person that
  actually knows what they are discussing online. You actually
  know how to bring a problem to light and make it important.
  More people need to read this and understand this side of your
  story. I was surprised you are not more popular given that you definitely possess the gift.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 DAGE TIL MIN MAND KOMMER!