My week in pictures #3

Er du en stærk og uafhængig kvinde?

img_0760


Sponsoreret

Er du en stærk og uafhængig kvinde? Dette kan godt lyde som et dybt emne, og det kan det sikkert også være. Men i dette tilfælde er det meget simpelt. Hvem står for det praktiske i dit hjem? Når du skal hænge lamper op, måle op til gardiner, samle det nye skrivebord, hvem tager du så fat i? De fleste vil nok svare: “manden i huset”. Men sådan behøver det altså ikke at være!

Lige siden jeg flyttede hjemmefra som 17 årig, så kan jeg godt love jer for, at jeg har gjort alt det praktiske selv. Jeg har selv hængt mine lamper og billeder op, jeg har selv fikset køkkenvasken de gange den blev utæt, jeg har selv fuget hullerne i væggene efter jeg har boret i dem. JEG GØR DET HELE SELV. Og det gør jeg fortsat, selvom jeg bor med min kæreste nu, så er det stadig mig som maler væggene, hænger lamperne op, skifter pærer osv., men altså, så meget som jeg nu praler med, at jeg kan gøre alting selv, så er det jo ikke helt sandt, men har jo brug for lidt assistance – og den slags har jeg i hvert fald altid 3 ting liggende af herhjemme. Nummer 1 er en god hammer, find den HER (en hammer som denne i linket, som også har den funktion, at kunne hive søm ud af materialer) nummer 2 er en tommestok – link herog nummer tre er en skruemaskinelink herJeg kan ikke tælle på to hænder, hvor mange gange i løbet af en måned jeg bruger disse ting, de er for mig uundværlige. Hvad hvis jeg pludselig har lyst til at hænge min nye hylde op, skal jeg så vente til der kan komme en og gøre det for mig? Det gider jeg da ikke, når jeg kan gøre det hele selv, jeg har jo mit værktøj liggende.

Så kender du en som måske godt kunne ta’ at lære og gøre tingene selv, eller mangler du blot en god gave til din mand, kæreste, søster eller dig selv? Så skal fødselsdags – eller indflyttergaven måske findes lige her. De har alt, og alle de redskaber man overhovedet har brug for, når det kommer til at klare de praktiske ting i hjemmet!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week in pictures #3