Sanzi Beauty øjenbrynserum: Virker det?

Det endelige svar på familiesammenføringen

Det endelige svar på familiesammenføringen


Jeg har tidligere skrevet, at næste gang jeg skriver om vores familiesammenføringssag, så håbede jeg inderligt at jeg havde gode nyheder til jer… Og ved I hvad? Det har jeg altså!

De her sidste par dage har været så fantastiske. Jeg har følt mig så fri og så lettet som aldrig før.

Tajfun har nemlig fået opholdstilladelse, og han kan nu arbejde og leve et normalt liv uden skræk for at skulle blive udvist og forlade os! Vi fik den her dejlige nyhed i onsdags, og jeg har bare villet nye dagene, så jeg har ikke rigtigt tænkt over at skrive om det. Jeg har også været væk i godt stykke tid, mest fordi jeg ikke har følt mig helt okay, jeg har været meget provokeret af min angst. Tirsdag aften fik jeg det værste anfald. Så slemt at jeg følte jeg blev kvalt, mit hjerte gallopperede bare afsted med 500 km/t (sådan føltes det).

Men nu er jeg så lettet og så glad, og jeg kan bare mærke jeg har mere ro i kroppen nu end for få dage siden, det er så vildt at tænke på. Den her følelse har jeg længes efter i RIGTIG lang tid. 5 år og nogle måneder er virkelig heller ikke ingenting, det er meget længe, og jeg aner ikke hvordan vi har kunne holde ud? Folk siger, at man kommer til at glemme de 5 år – det tror jeg seriøst ikke på at man kan.

Det er for mig en del af et kapitel i vores liv, som har styrket os, testet os på mange forskellige måder. Både som par, men også som forældre til en pige på nu 7 år. Jeg håber bare ikke det har sat sine spor hos hende på en negativ måde, det er nemlig noget jeg har frygtet rigtig meget. Men igen, så tror jeg også det har været vigtigt for hende, at vi har snakket åbent om alting der forgik omkring hende angående hendes far. På samme tid har jeg sørget for at holde hende beskæftiget diverse aktiviteter såsom gymnastik, legeaftaler, familie og udflugter.

Men vi er på rette spor nu, og vi kan nu komme fremad og omsider få bygget det liv op sammen, som vi i så mange år har ønsket os!

Læs mine forrige indlæg om vores kamp om familiesammenføring her:

Angst, hårtab og familiesammenføring

Noget som gøre mig ulykkelig: Tanker om familiesammenføring

Opdatering på vores familiesammenføring

Update – familiesammenføring, indbrud og nytår

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sanzi Beauty øjenbrynserum: Virker det?