Maven i uge 33

Den fedeste gaveidé

Kender I det, hvor man virkelig har svært ved at finde gaver til folk? Jeg ender personligt tit med at give gavekort, det kan man nemlig altid bruge. Men jeg synes nu, at en mere personlig gave er MEGET bedre. Da jeg blev student så i 2015, så fik jeg den fedeste gave af min veninde og daværende klassekammerat. Hun havde designet en bog online, med alle mulige billeder fra alle vores rejser og tider sammen igennem vores tre år på gymnasiet. Og det er faktisk nemt, man downloader appen pixum, og så er der et hav af designmuligheder, og så uploader man bare billederne direkte fra telefonen – jeg har lige designet mit eget, og er vildt spændt på at modtage det!


img_9811 img_9812 img_9813 img_9814

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maven i uge 33