Palæstina Dagbog: Jericho, Mar Saba og Det døde hav

Dinnerparty hos Stilkompagniet

StilkompagnietStilkompagnietStilkompagnietStilkompagniet


Dinnerparty hos Stilkompagniet i Skørping

Stilkompagniet inviterede i går til et lækkert og eksklusivt dinnerparty. Jeg har hørt om Stilkompagniet så længe, men aldrig været der, så jeg glædede mig ekstra meget til at se den fine butik. Se deres webshop her

Rumklang indretning havde sørget for at dække det smukkeste bord op, med de fineste blomsterdekorationer og vaser i alle afskygninger. Rumklang Indretning er en lækker livsstilsbutik som holder til i Sæby, og I kan følge dem på instagram for at se lidt af alle deres lækre ting her: rumklangindretning. Vi var endda så heldige at få et gavekort dertil, så jeg glæder mig allerede til at komme op og kigge på deres butik. Jeg tænker at jeg skal finde lidt lækkert til lejligheden.

Maden blev serveret af selveste Sushimania XO, som jeg også engang i deres opstart har samarbejdet med. Nu spiser jeg jo ikke længere kød og fisk, men jeg var så heldig at der var blevet tænkt på mig, og lavet vegansk sushi! Det var mums med mums på, og jeg glæder mig til jeg skal smage deres sushi igen.

Under middagen fik vi fortalt lidt om de store danske brands Ganni, Heartmade og Baum und Pferdgarten. Derefter fik vi lov til at gå rundt og browse lidt i butikken, og kigge på alle de lækre styles. Jeg kom hjem med en dejlig strik, og to skønne goodiebags fra hhv. Amaze Press, og Rumklang indretning.

Jeg er så vild med den butik. De har det skønneste udvalg af mærker, og næsten alle brands er danske. De skønne damer som arbejder der, er altid klar til at hjælpe med at finde det helt rette. Jeg elsker at støtte mindre lokale butikker, og jeg glæder mig til at besøge dem igen!

Det var alt i alt en rigtig hyggelig aften! Og super godt arrangeret af Linda, som igennem sit nyopstartede PR-bureau har strikket det hele sammen!

Se mit seneste indlæg her:

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palæstina Dagbog: Jericho, Mar Saba og Det døde hav