Min mening om fokus på plantebaseret livsstil

Det perfekte halssmykke fra Hvisk

Honeycomb tusk hvisk halskæde 67119035-15e3-4e7e-853b-fa319a282bf4


Det perfekte halssmykke fra Hvisk (modtaget som gave)

Jeg har været heldig at få lov at få en, efter min egen mening, helt perfekt halskæde fra Hvisk.com.

Jeg har altid svært ved at vælge smykker, og en af grundene dertil er fordi jeg enten synes de bliver for fine til hverdag, eller for kedelige til specielle begivenheder. Måske nogle kender til problemet?

I hvert fald så synes jeg, at denne halskæde er et ret godt bud på det perfekte smykke til alle lejligheder. Både til hverdag, men også til fest. Modellen hedder Honeycomb Tusk, og jeg synes den er virkelig fin og feminin.

Jeg har valgt den i guld, da jeg altid har brugt guldsmykker. Jeg er også vild med smykker i sølv, men jeg synes bare, at guld går bedst til min hudtone! Et godt tip: Du kan kigge på dine årer på indersiden af håndleddet, hvis de er blålige er sølv din farve, og hvis de er grønlige er det guld der passer til dig. Rigtig sjov måde at se det på, dog skal man naturligvis bare gå med det man har mest lyst til, og som man føler passer til en!

Jeg er også helt vild med deres Phoenix Necklace, som jeg også synes er perfekt til både hverdag, samt fint brug! I det hele taget synes jeg at deres udvalg af smykker er helt fantastisk til dem som ønsker noget simpelt som samtidigt har en fin detalje, uden at det bliver for pyntet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om fokus på plantebaseret livsstil