Hvorfor blogger jeg?

Denim on denim

img_0374 img_0443 img_0402


Her har vi dagens look fra i onsdags, det er simpelt og består af et par lyse mom jeans med en almindelig langærmet t-shirt indenunder, og endnu et stykke denim i form af en jakke. Jeg synes det ser fedt ud af blande to stykker denim, og så kan man putte næsten hvad som helst indenunder. Jeg har fundet lidt links til nogle stykker tøj, som ligner meget. Alt det jeg har linket til er fra mærket Nly, og der kan I få 30% på med koden FASHIONNIGHT!

Reklamelinks: Blue denim jacket // High waist denim jeans // High neck shirt

ASOS har også mangle lækre denimvarer, og hvad der angår trøjer, toppe og bodysuits til at have under en jakke, så har Missguided et af de bedste udvalg jeg kender til, og altid gode tilbud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blogger jeg?