Bedste produkt mod fedtet hår!

De lækreste forårsjakker

Det er ENDELIG ved at være tid til, at smide vinterjakkerne! Derfor har jeg samlet nogle af mine favoritjakker fra nellys forårskollektion. Jeg har linket til dem alle!


 

image


 

1: LINK HER

2: LINK HER

3: LINK HER

4: LINK HER

5: LINK HER

6: LINK HER

Jakkerne er en god blanding af noget bomber, og fede suede/læderjakker i nogle mega smukke farver! 🙂 Jeg elsker afdæmpede og neutrale farver, samtidigt synes jeg også ofte, at sort/grå kan blive kedeligt i længden, derfor kan disse farver pifte lidt op, hvis man ligesom jeg, oftest går klædt i sort eller gråt, og ønsker at være en smule mere farverig 🙂 alle jakkerne er lige mig! Og hvis jeg kunne, så havde jeg uden tvivl købt dem allesammen!

 

Elisabeth JG.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste produkt mod fedtet hår!