Barselslivet #20

Cruelty Free make-up: Rituals Cosmetics

28124f6b-05af-4c1a-8852-5258b312587f 64cfb8f7-6461-405b-8724-f8142ce222b8 baad31a3-b246-4db0-b754-ab09a580699f 28294b15-034e-431f-91c8-cafa007a720c


Jeg er meget imod at kosmetiske brands bruger dyr til at teste deres produkter på, og faktisk er det mange flere end man lige går og tror, og mest de helt store brands som vi alle kender. Dog er der heldigvis nogle som også kæmper imod det, og producerer cruelty-free make-up, så man kan bruge og købe det med god samvittighed! Det er meningen, at jeg vil lave en serie af disse slags idlæg, hvori jeg hver gang præsenterer et godt kosmetikbrand som jeg kan stå inde for, og som jeg varmt kan anbefale. Denne gang skal det handle om: Rituals Cosmetics.

Jeg har skrevet lidt om dem før, men det var i en anden forbindelse, så de fortjener helt sikkert et shoutout for at være et fantastisk brand der ikke tester på dyr. Oveni det, så støtter de også en masse gode formål. F.eks. støtter de Tiny Miracles Foundation med 10% af hvert køb der bliver gjort ved serien “Tiny Rituals” som er en serie med milde produkter til børn og babyer, hvilket jeg har kæmpe stor respekt for!

Det som jeg har prøvet fra Rituals Cosmetics er noget af det som I kan se på billederne, samt det jeg linker til her.

Miracle Volume Mascara.
Lipstick “Nude Pink”
– Miracle Bronzing Natural Powder
Lip Balm “Smooth Operater”
Neglelak “Vintage Pink”
Miracle concealer

Derudover en duo øjenskygge, som desværre ikke er at finde på hjemmesiden, og en neglelak i farven Dutchless Rose. Jeg glæder mig til at få brugt det noget mere!

PS. Hjælp med at støtte de cruelty-free brands, og boykot dem som tester på dyr, jeg synes på alle mulige måder, at det er etisk ukorrekt at teste make-up (som er en unødvendig luksusvare) på små, søde uskyldige dyr!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #20