December Goodiebox + Launch af nyt design

Cruelty Free Make-up #2 Idun Minerals

Reklame for Idun Minerals


1e65cc2f-1471-45c4-a7e0-8aec6f6febc2 c7cc3ecd-ae13-41c6-91fa-9e6297c869e3 de269a62-2339-4f01-bf92-d40d96d34298 77da2f66-f0d8-4fa5-944f-c0a45d513ffb 56d1775d-7647-4c8e-b0e8-815e6bfca8cc


Som skrevet i forrige indlæg om cruelty-free make-up, så er dette en serie af indlæg med gode make-up brands der ikke tester på dyr. Og denne gang vil jeg gerne præsentere et svensk brand som hedder Idun Minerals. Første gang jeg prøvede Idun Cosmetics var i Marts måned – jeg havde aldrig hørt om det før, men blev positivt overrasket. Først senere hen fandt jeg ud af, at de ikke tester på dyr, samt at de går meget op i dyrs velfærd – og der tænkte jeg med det samme, at jeg var nødt til at prøve nogle flere af deres ting!

Noget som mærket virkelig går op i er, at udelukke alle unødvendige ingredienser fra deres kosmetik. Parfume og parabener indgår derfor naturligvis ikke i produkter, lige her kan du se en liste om ingredienser de bruger, samt en liste over nogle sædvanelige “dårlige” ingredienser i make-up som Idun ikke bruger. Og nu til det vigtigste (for mit vedkomne) Idun tester ikke på dyr! Og endnu federe er, at de har skrevet en hel masse om det på deres webshop – de har taget sig tid til at sætte forbrugeren ind i hvad det er for et produkt de køber, samt hvad tankerne hos menneskerne bag produkterne er. Dette står på deres side: “Når du køber produkter fra IDUN Minerals, kan du være sikker på at produkterne ikke har været testet på dyr. Vi elsker dyr og vælger at værne om de liv der findes på vores planet” ….og det er jeg mega fan af, det er sådan det skal være!

Det var lidt om tankerne bag mærket. Nu skal vi til at bruge de lækre ting. Lena kom hjem til mig i dag, og så filmede vi et lille jule make-up look ved hjælp af produkterne, vi håber I kan lide filmen! I kan se den lige HER

Det make-up som I ser på billederne, og det i videoen er der links til her:
1. Make-up sponge
2. Mascara “Magna” Jeg plejer normalt at have meget sensitive øjne, og de bliver ofte røde når jeg bruger mascara, men denne er allergivenlig, og lavet til meget sensitiv hud, og mine øjne bliver ikke røde af den!
3. Nordic Veil Foundation i farven Siri
4. Concealer “Perfect under eye” i farven light (Dette er måske nok den bedste concealer jeg nogensinde har prøvet)
5. Mat læbestift i farven “Björnbär”
6. Blush i farven “Hallon”
7. Bronzer i farven “Midnatssol” (Jeg elsker navnet på denne, det giver mig bare billeder af sommer i hovedet, haha)
8. Highlighter/pudder i farven “Tilda”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December Goodiebox + Launch af nyt design