Ugens lækreste ret #1 - Fyldte peberfrugter

Croatia Travel Diary

img_8238 img_8227 img_8262 img_8265 img_8314


I lørdags d. 22/7 pakkede Nderim og jeg spontant vores ting, fyldte bilen op og tog afsted!

Ingen af os vidste hvor vi skulle hen før vi var kørt, vi havde haft Kroatien og Sydfrankrig oppe at vende. Da vi tog ind til forex skulle vi jo så lige finde ud af, om vi skulle veksle euro, eller kroatiske kuna. Det tog os omtrent 10 minutters snakken frem og tilbage, og besluttede os for at veksle Kuna.

Lige nu sidder vi i Split, en af de største byer i Kroatien, og nyder den mest fantastiske udsigt. Turen herned var hård. Vi kørte igennem Tyskland (omg Tyskland er jo evigt lang at køre igennem) dernæst Østrig og Slovenien. Vi holdt ind i Østrig og sov nogle timer i bilen i lyn og tordenvejr, og med åben bildør (ellers gik bilalarmen i gang haha). Dagen efter kørte vi direkte videre til Kroatien med nogle få stop undervejs, men en masse grænseafgifter haha. Jeg formåede også at blive blitzet i Tyskland, og senere blev Nderim blitzet i Østrig – dum og dummere, haha.

Første stop her i Kroatien var Trogir, en lille sød og gammel by, hvor vi parkerede bilen, og tog ind og drak en Fanta som ikke hedder Fanta, men “Pippi”. Dernæst fandt vi mobilen frem, og begyndte at lede efter hoteller i Split. Det tog lidt tid, da ALT det billige og gode var udsolgt. Tilbage var der kun de der helt dyre nogle, med privat pool og vanvittig udsigt, av. Vi ledte videre og videre, men fandt intet. Til sidst måtte vi ofre for en lejlighed med privat pool i bjergene, puha. Det skal lige siges, at dette skulle have været en budgetvenlig ferie, men med brændstof til en Porsche, mange uforudsete afgifter, samt to gange blitz, og nu kun de dyre hoteller tilbage, så er det desværre ikke sådan det blev, hahahaha. Men vi har det SÅ dejligt lige nu, vi nyder solen og omgivelserne, og jeg er helt forelsket i Split, byen er fantastisk.

2 kommentarer

  • Lærke nc

    Hahahaha typisk i også lige blev Blitzet. Håber i nyder ferien 😘👏🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens lækreste ret #1 - Fyldte peberfrugter