Når baby ikke tager på

Crazy rainy Thailand

img_2013 img_2015 img_2031 img_2242 img_2321

img_2336


Jeg synes lige jeg vil give jer en opdatering på hvordan det går her i dejlige Thailand! 🌞

På trods af den kraftfulde regn som har hærget over Sydthailand de sidste par dage, så er her bare fantastisk nu. Det var så slemt, at vi blev anbefalet at blive indendørs. Det er endelig begyndt at klare op, og vi er lige kommet hjem fra stranden hvor vi har ligget og gennemstegt i tre timer 😀

Planen er, at vi i morgen tager til Koh Hong, eller en anden ø (hvis vejret er med os!), vi vil gerne nå at ud til så mange øer som muligt, men på grund af, at regnen har optaget to af vores dage, så når vi nok ikke dem alle, men lidt er bedre end ingenting!

I onsdags var vi i et helligt Tempel, hvor man skulle dække det meste af huden til. Dog var der vildt mange mennesker som ikke respekterede dette, og gik i shorts og toppe osv…. det synes jeg godt nok er ret respektløst, der forlanges den ene ting af folk, for at de kan besøge det smukke sted, og det kan de ikke engang overholde 😔 Ih altså. Men der var de sødeste udadvendte aber, en af dem ville helt vildt gerne spise min kjole, og gjorde alt hvad den overhovedet kunne for at tage den af mig, I kan se det hele på Vloggen!

Det var alt for nu, i morgen vil jeg uploade min VLOG til youtubekanalen – link bliver smidt op på facebooksiden (Blog by Lena & Elisabeth)

Stay tuned!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når baby ikke tager på