Billigt og rigtigt flot ur

Copenhagen Diary

img_7546 img_7559 img_7567 img_7593 img_7620 img_7624 img_7625 img_7631 img_7688


Så er vi hjemme fra vores tur i København, og det har været SÅ hyggeligt. Dette indlæg er en slags opfølgning på det forrige indlæg om vores tur, som jeg lavede i fredags LINK HER.

Vejret har været med os, og vi har været ude og lave alt muligt hver eneste dag. I lørdags tog vi til Bas under Buen på Frederiksberg, selvom vi havde tømmermænd… Sofie og jeg vidste dog heller ikke rigtig hvad vi gik ind til, før vi var der, vi kom gående med vores ispinde og tømmermændstøj, vi fandt dog hurtigt ud af, at det var lidt mere ambitiøst end det, så vi smuttede lige i Lidl og købte et par øl hver, mere blev det heller ikke til. I søndags tog vi i Amager Strandpark og grillede, og mandag formiddag pakkede vi vores ting, forlod Amager, og drog mod indre by hvor vi skulle bo hos Mille indtil onsdag. Mandag hyggede vi bare om aftenen, tirsdag tog vi på shopping, spiste i Kongens have, og fik senere en øl på papirøen. Onsdag skulle Mille arbejde, og der regnede hele dagen, men heldigvis havde Sofie og jeg planlagt en kulturel dag med visit på Medicinsk Museum som var enormt spændende, og noget jeg kan anbefale alle som er interesserede i det naturvidenskabelige – det kostede 75,- pr. voksen og 50,- pr. studerende, og det var en rigtig fed oplevelse. Og derudover fik vi gået en helt masse, skridttælleren røg i hvert fald op over de 12.000 skridt pr. dag. Vi har haft en rigtig hyggeligt tur, og nu er det egentligt lidt kedeligt at komme hjem igen…. Sofie tager dog på ferie til Italien i morgen (så snyd), så hun er kun lige nået at komme hjem og vaske tøj, og så er det afsted igen!

PS. Hvis I undrer jer over hvorfor der ingen billeder er af mig, så er det altså fordi det altid er mig som er bag kameraet, og faktisk også der jeg har det bedst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt og rigtigt flot ur