Jule - og nytårskjoler!

Coffee bag pillows

img_0567 img_0569 img_0614 img_0675


Jeg har siden jeg fik ny sofa, manglet nogle pæne puder dertil, og det har jeg ENDELIG fået!

De her fede puder er lige mig, de er meget rustikke i looket, og helt specielle – de er nemlig lavet af rigtige kaffesække fra Sydamerika, de har alle sammen deres helt unikke og originale print udenpå, og der er ikke to der er ens! Jeg synes de står i god kontrast til vores grå sofa, det giver lidt personlighed, jeg eeeelsker dem!

 

Det er min mor som selv syer disse puder, hun laver dem i alle mulige forskellige mål, og med forskellige slags puder i, alt efter om man vil have den skal være tung og blød, eller mere let og luftig. Jeg har fået mig lidt forskelligt, jeg synes blandt andet at dem som er lidt aflange i det (70×40) passer rigtig godt som sofapuder. Noget som jeg synes er vildt dejligt ved disse puder er også, at de under kaffesækken er med dobbeltbetræk, således at fjer og dun ikke kommer til at stikke ud.

Jeg er endnu ikke stødt på nogle steder hvor man kan købe disse unikke puder, meeeen hvis man vil have fingrene i en, eller flere, så kan man købe dem af Pia Elisabeth Grevlund (piagrevlund@hotmail.com), priserne varierer alt efter størrelse, samt hvilken pude man ønsker skal indeni, men ligger som udgangspunkt omkring de 400,-! Jeg er helt vild med dem, synes de er så originale og fede, de kan pifte ethvert rum op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule - og nytårskjoler!