Afia vævet taske

Coats, blazers and jackets for fall

Indlægget indeholder reklamelinks

1: HERE // 2: HERE


3: HERE // 4: HERE

5: HERE // 6: HERE


Nu kan vi vist ikke længere løbe fra det faktum, at vejret for alvor har skiftet. Men det er altså også en lille smule hyggeligt med lidt regnvejr, så længe der ikke er for koldt! Nu er der lejlighed til lækre efterårsjakker, og jeg har fundet mine nuværende favoritter fra Nelly frem. Jeg er især vild med nummer 2, jeg elsker farven – og så ser den bare mega dejlig varm ud!

Se mit sidste indlæg her 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afia vævet taske