Medinas Halloween-look

Smoothie bowl med chokoladesmag

img_2614


Noget jeg altid synes er rigtig lækkert, er smoothie bowls, det skønne ved dem er, at man kan lave dem præcis som man kan lide dem, og toppe med alt muligt alverdens ting og sager. Her er opskriften på min version med chokoladesmag.

Ingredienser til 1 person: 
3 frosne bananer
3-4 stenfri dadler
ris, mandel, havre eller soyamælk (mængde afhænger af ønsket konsistens).
1 spsk. rå kakaopulver
1 teske peanutbutter

Fremgangsmåden er nemmere end nem, du blender bare alle ingredienserne grundigt sammen, Mht. mængden af f.eks. soyamælk, så kan du altid starte med en smule, og så tilsætte mere hvis ønsket, den skal gerne være cremet og ikke for flydende og tynd. (efter min mening i hvert fald).

Efter du har blendet det hele godt sammen, så hælder du den blot over i en skål, og topper med det du synes. Jeg har brugt cashewnødder og frosne hindbær. Jeg lover jer, at den her smoothie-bowl smager lige så syndig som man ønsker det, og det er på trods af, at alle ingredienser er gode, sunde og næringsrige.

Fordelen ved Smoothie-bowls er helt klart, at de er nærende, lækre og hurtige at lave! På den måde behøver det ikke at være kompliceret eller tidsrøvende at få et godt og sundt morgen- eller mellemmåltid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medinas Halloween-look