Endagstur til Göteborg + VLOG

Billeddagbog fra Amsterdam

Billeddagbog fra Amsterdam


Sidste torsdag hoppede Ida, Sofie og jeg i bilen og kørte imod Holland. Destinationen var Amsterdam, og vi alle tre havde glædet os længe. Vi havde lejet en skøn lejlighed beliggende 30 minutters gang fra centrum, og selvom det var relativt dyrt, så var vi ovenud tilfredse med vores boligsituation. Jeg har selvfølgelig fået taget lidt fotos fra turen, og tænkte det var på tide at dele dem med jer!

Og hvad fik vi tre dage til at gå med?

Vi nåede jo næsten ikke at se os om, før tiden var gået. Èn ting er helt sikkert – jeg skal til Amsterdam igen, og gerne være der i mindst en uge. Vi nød byen fuldt ud, vi tog på kanalrundfart, spiste god mad, gik lange ture, tog en masse billeder, drak lokale øl og nød hinandens selskab. Vi er en god rejse-trio, og har allerede snakket om næste tur!

Skriv gerne en kommentar til dine must-sees i Amsterdam!

Læs også: Endagstur til Göteborg

2 kommentarer

 • Jeg anbefaler varmt en tur på The Avocado Show – bare tjek instagram, og du vil se løjer 😀 Total hipster, lækkert og smukt. Dertil er tapas stedet Barca vildt godt og en sejltur på kanalerne virkelig et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   The Avocado Show glemte vi alt om! Vi havde ellers planlagt hjemmefra at vi skulle derhen, øv! Det må blive næste gang, hehe. Barca er lige skrevet på listen også, tak for tips! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endagstur til Göteborg + VLOG