Når kræften kommer for tæt på..

Beskyt hår + hud mod kulden

Når det bliver vinter, og tørrere og koldere i luften, så er det vigtigt, at beskytte håret og huden mod udtørring. Jeg har nogle gode råd til hvordan man kan gøre det!


14741656_10210849949873176_1337784184_n 14886242_10210849949833175_1086649644_n


Først og fremmest er det god ide altid at bruge handsker når man er ude, og gerne nogle vandtætte hvis man er ude i sne eller fugtigt vejr – så undgår man nemlig, at de udtørrer og sprækker. Derudover er det altid godt at have en god og fed håndcreme med i tasken.

Et andet rigtig godt tip er, at bruge en hue når man er ude – så beskytter man nemlig hovedbunden for udtørring, og samtidigt holder du hovedbunden varm, og sådan trives hårsækkene bedst.

Tag ikke for varme brusebad. Når der er koldt udenfor, og din krop har vænnet sig til den temperatur, så kan et meget varmt bad forårsage, at din hud bliver irriteret.

Sørg for, at du vælger en shampoo og balsam, som er endnu mere fugtgivende, end den nu normalt bruger. Husk også, at bruge hårkur ekstra meget i vinterperioden.

Noget som jeg også altid gør er, at give mit hår en god omgang hårolie når jeg kommer hjem efter at have været ude, det hjælper også rigtig meget!

Sørg selvfølgelig for altid at bruge en rigtig god fugtighedscreme. ISÆR inden du går udenfor, det forhindrer huden i at udtørre og skælle.

Jeg har fundet nogle gode produkter frem, som jeg selv har brugt, og synes giver en rigtig god effekt. Jeg har linket til det!

Den her HÅNDCREME fra Elizabeth Arden er en slags universalcreme, og kan bruges til alt, ligefra tørre læber, til håndflader og fødder.

Denne BODYLOTION er virkelig god, og kæmpe stor (500ml), og faktisk ligenu stærkt nedsat! Den har en dejlig konsistens, og fedter ikke.

Generelt kan jeg anbefale ALT hårpleje fra KERASTASE, og især de produkter som er anbefalet tørt og skadet hår.

Sidst men ikke mindst kan en ren ARGANOIL altid gå til alt! Både hår og hud, det er faktisk noget af det bedste man kan bruge. Her er link to helt rene arganoils. Inde på arganolieshop.dk får man mere rabat jo flere man køber. LINK HER , og den koster kun 100,- for en flaske! Her er også link til en anden økologisk koldpresset arganolie!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kræften kommer for tæt på..