Kom med indenfor ♥️♥️♥️

Bedste produkt mod fedtet hår!

Læs med nederst på siden, og se hvordan jeg holder mit hår friskt og lækkert, selv efter flere dage uden hårvask!

P1160382P1160380

Fra Matas

P1160393


 

Jeg er ikke en af dem som vasker hår hver eneste dag, det er sundere og mere skånsomt for håret, kun at vaske det et par gange om ugen. MEN, man kan jo ikke komme udenom, at håret går hen og bliver lidt fedtet i hovedbunden, og det er hverken lækkert at se på, eller røre ved. Jeg ved godt, at der findes utallige af tørshampoo’er, men jeg holder mig til én ting, nemlig babypudder, det er meget billigere i længden, og synes ikke nogle som helst tørshampoo kan sammenlignes med den effekt jeg får fra babypudder! Min er fra matas, og koster kun cirka 30,- !!! Jeg kan varmt anbefale den 🙂

Køb den HER !!!!

Elisabeth JG.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med indenfor ♥️♥️♥️