Sunde og nemme bananpandekager

Beauty-event med Amaze

img_1714 img_1740 img_1741 img_1742


I går var jeg, sammen med nogle andre søde bloggere til et rigtig fint beauty-event i Aarhus med Amaze Press. Amaze Press holder til I København, men i gårsdagens anledning rykkede de til Jylland, hvilket jo var vildt dejligt for alle os jylland-bloggere, da det ikke er hver dag man er i København. Jeg været i kontakt med Amaze nogle gange, men det har været i form af mails, så det var bare rigtig dejligt endelig at møde dem og få snakket med dem rigtigt!

Jeg mødtes med søde Christina fra Odense inden, og så fulgtes vi derodver. (Det er BTW hendes gode kamera der har taget disse billeder) Vi kom begge to direkte fra skole, ingen af os havde nået hjem inden vi skulle afsted igen, så vi kørte bare på, heldigvis var der lækre forfriskninger som ventede os. Jeg havde skyndt mig helt vildt efter skole, og da jeg endelig nåede ud i bilen, så fandt jeg ud af, at jeg havde glemt min mobil inde på skolen, så jeg SKYNDTE mig at løbe tilbage efter den – og da jeg endelig kom ud i bilen igen, så ventede der mig en fin hilsen i forruden i form af en P-bøde, JUHU. Nå, men sådan er det jo, jeg havde glemt at lægge P-tilladelsen i ruden. Jeg havde ikke rigtigt tid til at blive sur over det haha, så det glemte jeg hurtigt. Men for lige at toppe det, så da jeg kom hjem og skulle have fat i noget på min hylde på badeværelset, så var jeg nok lidt for træt, for jeg kom i hvert fald til at fumle med det, således at min smykkeæske røg ud over det hele, og selvfølgelig røg 2 af mine guldsmykker ned i toilettet 😂😫 og så var der kun én ting at gøre – samle dem op igen, hahaha, ikke ligefrem min foretrukne beskæftigelse, men op skulle de jo 😅

Det var så hyggeligt til eventet, der var lækre snacks og drinks, og en masse søde mennesker og spændende produkter, og man lærer altid nogle nye at kende. Jeg fik nogle produkter med hjem, som jeg ser frem til at prøve og vise jer ❤️ Så i går var en succesfuld dag, på trods af 750 kroners bøde, og smykker i toilettet – nu vil jeg holde weekend, for det er virkelig tiltrængt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde og nemme bananpandekager