Ugens dessert #3 Den perfekte gulerodskage

Beat the cold: Hot Ginger Lemon

fullsizerender


Jeg er desværre gået ned med en slem forkølelse/influenzalignende ting, og er derfor desperat efter noget som muligvis kan kurere det hurtigt! Jeg skal til København på onsdag, og ville HADE at melde afbud, da jeg har glædet mig til det! Nå, men jeg kom i tanke om en drik min mor viste mig, som hun drak nogle gange da hun var i Indien sidste vinter, det var en varm te-lignende drik som består af tre simple ingredienser, honning, citron og ingefær, blandingen skulle være rigtig god til en øm hals, snottet næse og lavt immunforsvar, så det er helt perfekt for mig! Jeg tænkte at jeg ville dele opskriften her på bloggen, da jeg ved at mange andre også døjer med forkølelse lige nu.

skaermbillede-2017-11-06-kl-18-35-34

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens dessert #3 Den perfekte gulerodskage