Strandklar: 6 smukke bikinitoppe

Beach and blue dresses

Tøj modtaget som gave af Beck Söndergaard | reklame

Beck Sondergaard Blue dress


Beck Sondergaard Blue dress


Beck Sondergaard Blue dress


Jeg har været en tur i Blokhus, og med mig havde jeg mine nye skønne kjoler, og strandhåndklæde fra Beck Søndergaard. Jeg er helt vild med de lyseblå farver, de passer perfekt til når huden er blevet en smule brunere, og så klæder det både mørkt og lyst hår!

Grunden til at jeg er så vild med Beck Søndergaard er, at deres stil er så romantisk, sød og sommerlig på samme tid. Der er tænkt over detaljerne, og der er en rød tråd igennem hele deres kollektion. Derudover er det af deres tøj som jeg har lavet i bomuld, hvilket er perfekt her til sommer, så huden uden problemer kan ånde, og man ikke går og sveder helt vildt.

Håndklædet kan du finde her. Den stribede kjole her, og til sidst den blonde kjole her.

Andre indlæg med Beck Søndergaard her

Hvis man ønsker en ferie tæt på stranden i Blokhus, kan man besøge Strandhotellet Blokhus, der er et badehotel i Blokhus.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandklar: 6 smukke bikinitoppe