Sundhed, hvad er det?

Barselslivet #1

Nu hvor min hverdag de sidste snart tre måneder har bestået af sut, bleer, baby, mælk og meget mere, så tænkte jeg, at jeg ville lave en lille serie af indlæg fra barselslivet. Dette indlæg er det første, og jeg kan fortælle, at det jeg har lært af denne episode jeg vil fortælle om nu, er at jeg ALTID skal huske at købe 2 modermælkserstatningsdåser! Læs med længere nede.


fullsizerender img_6232


Der er nok mange mødre der kan relatere til det at alt pludseligt kører per automatik.. fra man står op til man går i seng har man faste rutiner, også om natten, det er bare ikke altid at det går som det skal især ikke om natten kan jeg fortælle jer! 😀

Jeg kom til at tænke på en episode jeg havde for nogle uger siden hvor amning ikke gik som det skulle, og Emin skulle begynde på modermælkserstaning, og hvor vi ikke vidste hvor meget han skulle have per måltid. Jeg hoppede ud af min seng, og på vej ind til køkkenet gik jeg med halvt lukkede øjne og samtidig tænkte jeg på hvor mange ml jeg skulle lave til ham. Imens jeg står ude i køkkenet med halvt lukkede øjne i mine tanker, tager jeg kanden jeg har stående med kogende vand op for at hælde vand i sutteflasken, men sjovt nok var det IKKE sutteflasken der kom vand i, men tværtimod selve hele modermælkserstatningsdåsen!!! jeg kunne bare høre det mælk bare smeltede i det vand, så jeg skyndte mig og hælde vand i sutteflasken for at få bare lidt af det mælk der endnu ikke var smeltet i, så jeg i det mindste havde til det ene måltid.. jeg er så heldig, at han sover hele 3 til 4 timer af gangen, således at Rema 1000 ville nå at åbne inden han vågnede og ville have næste måltid. Siden den episode så skal jeg love jer for, at det lige før jeg ikke engang tør blinke hahaha om natten hahaha! Bare tanken om hvis det var sket et måltid inden den? Hvad ville jeg havde gjort? ALT var jo lukket! Et godt råd til alle jer derude. KØB ALTID TO!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhed, hvad er det?