Aalborg Karneval 17

Barselslivet #9

img_2867


Endnu engang er det tid til et afsnit af barselslivet, denne gang handler det om hvad jeg har lært siden jeg er blevet mor. Man lærer virkelig MANGE TING! Altså vi snakker om ting vi troede var totalt umuligt at lære!

Tålmodighed 
Tålmodighed er noget jeg ikke rigtigt har haft, altså jeg har altid elsket børn jeg har også brugt rigtig meget tid med børn leget med dem og alt det! Men forhelvede jeg kunne ikke klare de spørgsmål “men hvorfor deeeeet?” “Hvorfor, hvorfor, hvorfor, hvorfor” da jeg fik min lille bror gik jeg i 6. klasse, og da han blev gammel nok til at stille spørgsmål blev jeg også ældre og det var som om mon tålmodighed gik den forkerte vej, for den blev i hvert fald ikke bedre af det haha! Men jeg fandt hurtigt ud af at jo længere end forklaring de fik så længere tid gik der til de spurgte igen hvorfor! Hahahaha jeg kan stadig grine af den her, for nu jeg har min datter i den alder hvor man spørger en del så bider den mig godt og grundigt i røven 😂! For som vi alle ved så er børn sku forskellige!! Og min “lille” Medina så klog som hun er, så jo længere forklaring jo flere spørgsmål!! Jeg er nu blevet nød til, når jeg ikke har tid til at sidde i 4 timer og forklare hende alt fra punkt og prikke, at sige jamen jeg ved det ikke skat.. også skrive det ned hun har spurgt om for så at sige når jeg har tid “skat jeg har fundet ud af det du spurgte om sidste gang …. ”

4 arme
Noget der er så umuligt men alligevel føles det ret muligt når man står i situationen er at pludselig føle man har 4 arme! Når man kommer gående med baby, 3 poser, pusletasken og en stor sportstaske?? Når man begynder og gå med alt det tænker jeg altid “nååå jamen hvis jeg kunne have alt det i mine hænder, så er der ikke meget der skal på plads det tager ikke mere end 10 min” …. ja til man kommer ind og giver slip på alt andet end baby selvfølglig hahaha så ser man pludselig at der faktisk er ret meget der alligevel skal pakkes ud, og lægges sammenog ja, så tænker man sku lidt på hvordan helvede havde jeg alt det med op på engang?? Jeg tænker tit på da jeg var yngre og min mor spurgte om jeg ikke lige kunne tage noget i den anden hånd nu jeg ikke havde noget i den, så hun havde det bare lidt lettere .. hvor jeg tit sagde jamen jeg kan ikke have mere! Men jo det finder jeg ud af nu at jeg kan jeg sku godt, det har jeg altid kunne men hvorfor gøre det når en anden klarer det hele. Lidt ligesom nu hvor Medina tror jeg er en lastbil og bare kan have ALT på mig og hun kan gå tomhændet.. forskellen på mig og min mor er, at jeg er stædig! Hvis Medina ikke gider hjælpe så slipper jeg hendes ting og går så hun vil blive nød til det hvorimod min mor bare ville sige “okay fint jeg bærer bare det hele, vil du måske også hoppe op på nakken af mig så kan jeg lige så godt tage dig med også?” HAHA!

Det jeg vil frem til er, at med tiden lærer man alt når det er ens sidste udvej! Og specielt når man bliver mor, men tro mig alt er det hele værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aalborg Karneval 17