Vegetarisk Buddha Bowl

Barselslivet #8

img_2327img_2324img_2322

Nu er det tid til endnu et afsnit af barselslivet, og denne gang har jeg et godt råd til når man begynder at give de små skemad for første gang!

Vi har siden i onsdags til og med søndag været ved mine forældre, så vi har hygget en masse med dem. Og i onsdags tænkte jeg lidt på hvorfor han (Emin) overhovedet var så forstoppet, som han nu desværre er ret tit efterhånden.. og jeg kom simpelthen i tanke om, at dengang jeg startede med at give Medina mos første gang, der lavede jeg en mos på ren frugt, og hun har aldrig været forstoppet! Emin bryder sig heller ikke rigtigt om de forskellige slags grød jeg har prøvet at give ham. Så jeg er gået i gang med at lave et lille “mad”-skema, hvori størstedelen består af mos, ikke grød.

 

Kl. 08.00 frugtmos . æble og pære + 90 ml mælk
kl 11.00 en flaske mælk på 180 ml
kl 14.00 mos + 90 ml mælk
kl 17.00 mos +90 ml mælk
kl 20.00 180 ml mælk… Og så i seng
(kl 00.00) her vækker jeg ham selv, for at give ham en flaske på 180 ml
 

…og så det samme igen dagen efter, for Emin sover jo til min fordel hele natten igennem! Siden jeg er begyndt at følge mig hjemmelavede skema, så er han faktisk begyndt at komme af med afføringen rigtig fint, og har ikke været forstoppet siden. Jeg tænker, at det nok er fordi det er en lidt for stor mundfuld for babyers maver, at starte op med grød. Og da frugtmosen gjorde, at han kom ubesværet af med afføringen, så synes jeg helt klart, at man skal starte op med det som det første skemad! Dog er de jo så forskellige børnene, så det kan jo være, at det for andre ikke bliver noget problem med grød som det første. Men hvis det er at I også oplever forstoppelse hos babyerne, så prøv eventuelt at ændre lidt i maden, og se om det ikke nok skulle virke!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarisk Buddha Bowl