Superfrugter!

Barselslivet #6

Emin er blevet 4 måneder og det blev tid til skemad! Jeg synes simpelthen det går så stærkt! Fra 3 kg til næsten 9 kg.. han er så opmærksom på alting.. men jeg fik prøvet fredag med hans første måltid og det gik overraskende godt, også fik jeg lavet noget gulerods – og æblemos til ham! Og som I kan se på billederne så kunne han faktisk godt lide den.. han er bare en værre bandit at made! For han er så aktiv med hele kroppen, og specielt de små hænder! For han får fat i skeen så hurtigt, så det hele ryger ud over alt! Det sjove er når han er mæt, så lukker han enten munden i, eller også så fylder han den så meget og puster det hele ud og griner, så jeg får det hele i hovedet!


img_0917 img_0918 img_0921 img_0929


Det var faktisk hans andet måltid, jeg tænkte jeg ville starte stille og roligt op i stedet for bare at starte op på hele 3 måltider på en dag.. da små børn lige skal have lov til at vænne sig til det og undgå forstoppelse. Men selvom jeg har gjort det så er han desværre endt ud i at blive forstoppet, og han gider ikke rigtigt at spise mere, så kom jeg til fedtstof i og det har faktisk hjulpet lidt på forstoppelsen, men jeg føler ikke rigtigt han gider spise mere, og jeg tænker og stoppe med skemaden igen og måske vente til han er 5 måneder?

Jeg har tilbage i 2012 selv lavet alt maden til min datter jeg har aldrig købt noget til hende! Og det samme har jeg valgt at gøre denne her gang med Emin, så jeg får fyldt fryseren op med en masse og tager lidt ud inden jeg ligger mig til at sove så det er tøet op til dagen efter når han skal have det. Jeg har haft gemt den bog jeg fik af den sundhedsplejerske der kom for Medina, så jeg bruger de samme opskrifter på babymos til Emin også!


img_0905 img_0915

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superfrugter!