Turen går til Rhodos

barselslivet #16 hvordan lærer jeg Medina at cykle


img_4760 img_4761 img_4762 img_4763


Så er tiden inde til endnu en omgang af barselslivet, og denne gang vil jeg egentlig bare fortælle hvad vi har formået at lære Medina!

Medina er jo blevet 5 år, så det vil sige, at efter næste sommerferie så starter hun i skole, og skal følges i skole hver dag. Jeg ejer ikke en bil, så vi synes det var tid til at lære hende, at cykle på vejene, og det er jo med at starte i god tid, så hun kan følge med, ikke fordi det skal gå hurtigt, hun skal kunne følge med føle sig tryg. Formålet er i hvert fald, at kunne cykle i skole, og at det bliver en naturlig ting at tage cyklen de steder man skal. Første gang jeg var ude og cykle med hende på vejene blev hun bange, og jeg pressede selvfølgelig ikke på, så vi stoppede med det samme. Hun ville altså hellere prøve igen når hendes far kom! Så det har vi altså gjort og hun ELSKEDE det, og nød hele turen, bare hende, mor og far, ingen lillebror der skulle tage opmærksomheden fra hende, haha! Det var nemt det var skønt, og hun elsker at cykle på vejene nu, og føler sig SÅ stor altså! Bare lige for at prale af min skønne prinsesse, så cyklede hun altså helt fra skalborg til Vejgaard! Jeg er SÅ stolt af hende!

Mit råd er til at lære børnene at cykle er, at man er ude begge forældre, således at barnet kan cykle i midten, den tryghed gjorde i hvert fald noget ved Medina, at hendes frygt forsvandt, samt at hun nu tør at cykle med bare én af os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Rhodos