Nem og lækker opskrift på marcipan-kanelsnegle

Barselslivet #14 – En ting man bare ikke skal gøre!

img_4766

Jeg er faktisk ret overrasket over nogle mødre, hvor meget de egentlig sammenligner deres babyer med andres. Jeg synes det er så forkert at gøre. Vi er alle meget forskellige, og vi gør ting i livet af en grund, vi tager ting i vores eget tempo, og jeg tror de glemmer hurtigt at en baby gør lige sådan! Jeg er medlem af en gruppe for alle os der havde termin i december, en del er gået over tid som man jo normalt gør, eller har født før tid, så mange børn er altså enten mindre eller ældre end andre, og ellers så ligger de ret tæt op af hinanden.. men lige meget hvad, så kan børn altså ikke de samme ting, på samme tid som andre, bare fordi de er lige så gamle! Jeg forstår godt, at man er lidt uden erfaring som nybagt mor, jeg har selv været der! Men det er godt nok voldsomt som de tror de bare BURDE kunne dit og dat, det er som om det haster at trille om på maven/ryggen før de når en vis alder. Altså fordi en anden kan noget mere end jeg kan, så betyder det altså ikke personen er mere begavet end jeg er? Eller andet for den sags skyld… man skal altså tage den med ro, og lade være med at stresse på børn fordi de ikke lige kan det som de andre børn kan.. ethvert barn vil kunne lære alt det det skal, så længe det er sundt og raskt. Emin er 6 måneder, og bliver altså 7 den 23. juli, han kan ikke trille fra mave til ryg eller omvendt! Men han har i det mindste fået sin første tand? Det kan være det andet barn ikke har nogen tænder på vej endnu, men kan trille?
Alle mennesker er forskellige og alle tager alting i deres eget tempo, og det er lige meget om man er voksen eller barn.. nyd din baby og din tid på barsel, og tag den med ro, børn kan mærke alt! Giv barnet hvad det har brug for og se bort fra barnet måske er lidt langsommere til nogle ting end andre. Så fordi din baby måske tager længere tid til noget end andre babyer, så er det ikke ensbetydende at vores babyer fejler.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og lækker opskrift på marcipan-kanelsnegle