This week #11

Barselslivet #11

img_6167 img_6182 img_6259


Endelig er jeg klar til at få skrevet et nyt afsnit af barselslivet!

Som I jo nok ved så er Tajfun tilbage igen, og der er fulgt nogle dårlige nyheder med på vejen som har gjort, at jeg ikke rigtigt har magtet skrive noget, mest fordi jeg ikke har vidst hvad jeg skal skrive pga. den dårlige nyhed, men nu er jeg langt om længe klar og ved hvad der kommer til at ske! Udover det, så er jeg begyndt på noget nyt som I kan følge med i på min Instagram @lenashabani.
Jeg plejer først selv at ville vide de dårlige nyheder før de gode, haha. Så jeg starter med den dårlige nyhed, og det er, at vores sag (altså familiesammenføringen) desværre er blevet lukket ned. Det vil sige at, nævnet har vurderet, at styrelsens grundlag for at afvise et ophold til Tajfun er god nok. Grunden til dette er, at jeg på et tidspunkt har modtaget noget kontanthjælp som udløber d. 30. januar 2018? Så om præcis 6 måneder…. Det giver mening at en lov er en lov, og de skal overholdes men for helvede da for ALLE! Men altså ja det er som det er, men da Elisabeth og jeg var i København mødtes jeg med en ny advokat jeg faldt over på nettet, og jeg har været sådan lidt i tvivl om hvor vidt jeg kan stole på ham eller ej, og jeg har brugt ret lang tid på at tænke over om jeg skulle satse på ham her også?? Men man siger vel 3 gang er lykkens gang, haha! Medina sagde sidst han var her “Far, du tager tilbage til kosovo nu også kommer du her hjem, og så har du hus her og du skal ALDRIG tilbage igen” så jeg håber da pigen har ret og får sit ønske opfyldt! Så ja, VI har valgt at stole på ham her gør sit arbejde ordenligt så vi tænker, uanset hvilket svar vi får, at vores advokat har gjort alt hvad han kunne.. så ham her er godt i gang med at bygge en sag op og vi krydser fingre for, at denne gang er lykkens gang!

Noget andet jeg har valgt at kaste mig ud i som også tager ret meget af min tid er simpelthen at lave makeup på instagram. Indtil nu har jeg kun lavet læber fordi jeg ikke har haft mit vigtige makeup her, da jeg glemte det i København da vi var på besøg der, men jeg fik fat i det i søndags da Camilia var i Aalborg så kan jeg endelig komme i gang med noget øjenmakeup 👏🏽 I kan som sagt følge med på min Instagram, og jeg er først lige startet nu så der er ikke vildt mange looks endnu, men jeg har også lige vedlagt nogle eksempler her i indlægget 👉🏼

img_6796 img_6797

Fortsat dejlig sommer til her alle – vi skrives videre i næste indlæg ☀️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week #11