Hurtig og nem persillesuppe

Barselslivet #10

Her er en masse skønne billeder helt tilbage fra ugen hvor vi havde 30 grader og frem nu. Kom igeeeeen!! Jeg elsker varme, jeg lå ude på min mors altan og tog sol, på bare EN gang formåede jeg simpelthen at få farve i ansigtet! Det er altså IKKE noget jeg er vant til, jeg plejer at skulle bruge hele sommeren på det! Nå, men altså, vi har både været på stranden i Løkken, Saltum og Blokhus – og jeg har ikke rigtigt haft tid til at lægge dette indlæg ud før nu, jeg har skulle gør klar til min mand kom hjem fra Kosovo her i starten af juni!

Medina blev SÅ glad for at se sin far, det var helt vildt! Meningen var jeg ville have været med ham ned og hente hende så jeg kunne se hendes reaktion på det hele, og få taget nogle billeder men det kunne jeg ikke, så jeg måtte nøjes med at høre han fortalte mig om hendes positive reaktion!


img_4016 img_4017


Han fortæller mig, at da hun ser at det er ham som kom og hentede hende i børnehaven, så begynder hun at gå fra ham mens hun smiler og griner på samme tid med at hun siger til ham “faaar kig hvad jeg kan” hahaha indtil det lige går op for hende at det er virkelighed, og kommer mod ham og krammer ham! Amen hun var så glad at hun i løbet af en dag fik sagt til mig op til flere gange, at hun var bare så glad for at hendes far har hentet hende i børnehaven 💜


img_3916 img_3918 img_3919 img_3923 img_3924 img_3931 img_3933 img_3934 img_3936
img_3940 img_3941 img_3942 img_3955 img_3962 img_3965


Noget jeg også bruger min barsel rigtig meget på, er at være kreativ sammen med min datter. Vi elsker det begge to! Et råd vil være, at gemme alle de toiletruller og bruge dem kreativt med børnene, man kan f.eks. male på dem som vi har gjort på det nederste billede, man kan også lave så mange andre ting med dem, man skal bare bruge sin fantasi!

Det var alt jeg havde for nu, vi ses i næste og 10. indlæg i barselslivet!

 

Lena Shabani

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig og nem persillesuppe