H&M webshop-favoritter #5

Barcelona | Maddagbog & Guide

 Barcelona | Maddagbog & Guide


Efter 5 fantastiske dage i Barcelona, har jeg efterhånden fået udforsket en del af deres cafeer, restauranter osv. Derfor besluttede jeg mig for, at dele ud af mine madoplevelser her. Jeg er vegetar, men spiser allerhelst vegansk, dog var jeg forberedt på, at det nok ikke var realistisk. Det er det næsten aldrig når jeg rejser, men jeg blev overrasket over de mange spændende og inspirerende muligheder i Barcelona.


Alsur Café

(Morgenmad, brunch, frokost og cocktails)På Alsur Cafe i centrum af Barcelona finder du lækre smoothiebowls, sandwiches, pandekager, smoothies, juices og jeg kunne blive ved! En stor del af menukortet er plantebaseret, men der er noget for alle. Vi fik deres lækre spiraluna- og berry smoothie bowl til 6 euro. Ved siden af fik vi en god op kaffe for ca. 2,5 euro med havremælk i. Vi endte med at komme tilbage 3 dage senere, og få præcist det samme!


Brunch & Cake

(Morgenmad, brunch, frokost)Brunch & Cake er muligvis det mest instavenlige sted af dem alle. Det er en lille familieejet biks, som serverer de lækreste morgenmads- og frokostretter. Vi fik deres avobrød på surdej, og men alverdens spiseligt pynt til. Det er både smukt at se på, men smager også fantastisk. Til vores toast fik vi en friskpresset appelsinjuice.


Flax & Kale

(Morgenmad, frokost, dessert, aftensmad)Flax & Kale er nok det fedeste spisested i Barcelona! De går op i sundhed, bæredygtighed, velvære og lækre råvarer. De meste af deres mad er plantebaseret, og ellers har de et udvalg af fisk også. Man kan få rawfood, vegansk, vegetarisk, glutenfrit mm. Jeg valgte deres plantebaserede mango/avokadotartar, og med veganske fiskelignende æg på toppen (de smagte godt). Sofie fik deres rødbedeburger med laks som ifølge hende var super. Hvis man er i Barcelona, så er Flax & Kale et must.


Bacoa

(Burgerbar)Hvis du er til lækre burgere, fritter og et udvalg af mayo, så er Bacoa stedet for dig. Man kan skræddersy sin burger, og vælge præcist hvilken bolle, bøf, fritter og mayo man ønsker. Jeg fik deres veganske mexiburger i grovbolle, og Sofie fik deres standard cheeseburger, også i grovbolle. Vi gik begge to glade og mætte derfra.


Oassis Natural Cooking 

(Frokost og aftensmad)Pizzaer, salater, burgere. Et nogenlunde udvalg af vegansk og vegetarisk. Jeg bestilte deres vegetarpizza med tomater, avokado, hummus, aubergine og mozzarella. Bunden var grov, tynd og sprød og smagte himmelsk! Jeg gav 10 euro for min pizza, og Sofie gav 10 euro for sin burger, som hun også var ovenud tilfreds med! Kæmpe anbefaling til aftensmaden. Dog er den eneste ulempe ved stedet, at der er en del støj fra trafikken, hvis man sidder udenfor. Ellers er det tip top, og man kan tydeligt smage at råvarerne er friske.


La Boqueria 

(Marked med mad, frugt, slik, friske råvarer mm.)La Boqueria er det største marked i Barcelona. Her finder du alverdens lækkerier. Der er lækre råvarer, men også tilberedt mad som du kan nyde to go imens du går langs La Rambla. Markedet er placeret i downtown Barcelona, og med indgang fra La Rambla. Det er uden tvivl et besøg værd!


Frokoststed i El Gotíc 

(Frokost, snacks, kage mm.)Dette skønne sted har de lækreste frokostretter, både sunde og usunde. Jeg valgte deres “Red Quinoa” salat, og jeg var solgt! Jeg skal erkende, at jeg ikke kan huske navnet på dette sted, og jeg var så dum ikke at skrive det ned da jeg var der. Dog kan jeg fortælle jer, at det er placeret på et hyggeligt hjørne i det gotiske kvarter (El Gotíc) og det ligger lige overfor en boghandel som hedder LA CENTRAL.


Det var disse steder vi har besøgt, som jeg synes er anbefalelsesværdige. Hvis du er i Barcelona, så synes jeg næsten du skal gøre dig selv den tjeneste, at tjekke ét eller flere af disse steder ud. Udover lækre madsteder, så er der jo også oceaner af barer og klubber – især langs La Rambla, og i det gotiske kvarter (El Gotíc). Hvis du er vegetar eller veganer, så skal du i hvert fald ikke frygte – der er nemlig tonsvis af muligheder for dig, og endda til gode priser.

 

Se mine andre rejseindlæg her

4 kommentarer

 • VenterPaaVinBlog

  Barcelona er så dejlig, får helt lyst til at genlæse mine indlæg derfra, der er en lille håndfuld år gamle – der var sååå meget godt mad. Skal også til Spanien i år, denne gang Malaga – håber også udvalget er rigtig godt dér 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Ih hvor dejligt at du skal til Malaga, jeg er sikker på at madudvalget er fantastisk. Det kan være du kan lave et indlæg med de gode spisesteder du kommer forbi! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Virkelig inspirerende, så man bliver rigtig lækkersulten af at læse det!!! Tænker om I overhovedet har lavet andet end at spise???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Tak! Haha, vi må indrømme at spisningen var en stor del af turen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M webshop-favoritter #5