Klar til Halloween!

Anmeldelse af Ecooking hudpleje

Disse produkter er modtaget i gave til test

Anmeldelse af Ecooking


Jeg har så længe hørt om Ecooking, og Lena har førhen også testet noget derfra, som hun var meget positiv omkring. Derfor har jeg længe været nysgerrig på selv at afprøve de efter sigende lækre produkter. Derfor var jeg så heldig, at få lov at teste lidt forskellige produkter derfra. Jeg har nu brugt produkterne dagligt i 2-3 uger, og er klar med en ærlig anmeldelse.

For det første, så vil jeg gerne understrege, at Ecooking er dansk, økologisk og produceret med omtanke for vores miljø. Alene det siger så meget om brandet, de har gode værdier, og det er endnu en grund til, at jeg er interesseret i Ecooking.

Jeg har testet følgende produkter:


Anmeldelse af Ecooking


1. Alt i én balm: Som er en parfumefri til ekstremt tør hud eller læber, og den passer jo perfekt ind i årstiden. Den kolde luft tørrer ansigt og hænder ud i løbet af ingen tid. Derudover hjælper den også mod kløe og svie, som man godt kan få når huden er helt udtørret. Den kan bruges på hænder, læber, hæle, albuer og ja.. egentligt bare alle steder, hvor huden behøver eksta fugt og pleje! Den er meget fed og drøj, så der skal ikke meget produkt til.


Anmeldelse af Ecooking


2. LermaskeDen her maske er en der vil noget. Den tager virkelig fat, og arbejder i dybden, jeg plejer at bruge til hvis jeg har begyndende uren hud, eller hvis jeg allerede har lidt bumser og lignende. Den renser huden fuldstændigt, og man kan tydeligt mærke at den tager fat, måske er den ikke så ideel hvis man har meget sart hud. Det har jeg ikke, så den er perfekt til mig.


Anmeldelse af Ecooking


3. Multiolie: En olie som kan det hele, det ligger i navnet! Den er god til både hud, hår, serum, til at fjerne make-up med. Jeg har mest brugt den til ansigtet efter afrensning af make-up, da jeg virkelig synes den blødgør huden på en helt speciel måde.


Anmeldelse af Ecooking


4. Dagcreme: Dagecremen er en lækker, let og drøj creme med hyaluronsyre – men da jeg har meget tør hud, så giver den ikke helt så meget fugt som min hud behøver. Derfor topper jeg den ofte med multiolien.


Anmeldelse af Ecooking


5. Natcreme: Den her natcreme er helt fantastisk, lækker, blød og fed – den trænger hurtigt ind, og der skal heldigvis ikke meget produkt til, for at mætte huden. Jeg er kæmpe fan af den her. Jeg bruger den faktisk også nogle gange om dagen, for at sikre at min hud er mættet.


Anmeldelse af Ecooking


6. RensegelDuften i den her rensegel er for det første vildt lækker, den er ret speciel, men jeg associerer den med ren- og friskhed. Den indeholder agurkeekstrakt og økologisk glycerin, så den måde renser og plejer på samme tid. Den er mums, og jeg bruger den dagligt!


Anmeldelse af Ecooking


7. AnsigtsmistDen her mist, som egentligt er en tonic både fugter, opfrisker og opstrammer er essentiel for mig! Jeg bruger misten dagligt, og den kan både påføres på vatrondel, eller sprøjes i luften og “falde ned på ansigtet”. Den skummer lidt når man putter det på en vatrondel. Den er virkelig lækker, det føles også lidt som om ansigtet bliver kølet ned, når man påfører den. Den er især perfekt hvis man er lidt træt og tør i huden efter en lang dag. Den frisker op på ingen tid!


Alt i alt er jeg meget tilfreds med disse produkter. Jeg har brugt dem dagligt lige siden jeg fik dem, og det må jo betyde at de kan noget!

Lige om lidt tager jeg på ferie, og har faktisk pakket alle produkterne pånær ansigtsmasken ned. Jeg er vist blevet rimelig afhængig af dem. Jeg glæder mig ikke til jeg løber tør, men så tænker jeg at købe noget nyt derfra. Natcremen vil jeg især ikke undvære!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til Halloween!