Billeddagbog fra Korfu

Afia vævet taske


Et par billeder af mine nye taske fra yndlingsmærket Beck Søndergaard in action. Jeg føler den her taske passer til næsten alt, den står især godt på hvidt, da den virkelig er i fokus på en lys baggrund. Modellen hedder Afia, og I kan finde den på deres webshop. Den er vævet, og dermed i stof, da jeg jo ikke længere køber/bruger skindvarer. Jeg har stadig min gamle Balenciaga, og en gammel LV som jeg nogle gange går med, men kunne aldrig finde på at købe nye lædervarer. Fremover bliver det imiteret skind, eller helst bare ting i kanvas, nylon eller stof mm.

Link til tasken her 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Korfu