Klassisk iskaffe

Aarhustur // og Looklabs nyeste

img_5983 img_5989 img_5991 img_5957 img_6023 img_6031


I går tog Sofie Langer og jeg til et møde i Aarhus, vi skulle nemlig ned til Lasse for at sætte hendes nye blog op her hos Bloggers Delight, og den er blevet SÅ fin –  hun har endelig skrevet kontrakt, så nu er hun også en del af Looklab – byd hende hjerteligt velkommen ved at gå ind og tjekke hendes fine blog ud, hun har allerede postet det første indlæg.

Efter vi havde fået sat hendes nye fine blog op, så tog vi en tur til Aarhus Streetfood og spiste en masse lækker mad, først pizza, og derefter en MEGA god pita med falaffel. Vi sluttede dagen af i Bazaar Vest hvor vi købte en masse lækkert med hjem. Gennem hele dagen har vi begge to vlogget, men jeg fandt ud af da jeg kom hjem, at jeg havde taget langt flere billeder, end jeg havde filmet. Men Sofies VLOG er i hvert fald klar og online, så tjek den endelig ud.

PS. det som I kan se vi spiser på sidste billede ligner måske et æble, men no no, det er faktisk en kinesisk pære (uuuh) og den var SÅ saftig og smagte sindssygt godt!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk iskaffe