Forkæl fædrene på Fars Dag

Aalborg Karneval 17

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

img_4948 img_4949


Karneval er og forbliver en tradition i min vennekreds, og i hele Aalborg naturligvis. Det er det ene tidspunkt på året hvor alle forenes – gamle og nye venner og bekendtskaber, og det er altid MEGA hyggeligt. Hele Aalborg er i fest og farver, og der er bare en helt speciel stemning over byen, og så er det jo bare fedt, at man den ene dag på året kan klæde sig i lige præcis hvad man har lyst til, og ingen vil kigge mærkeligt på dig!

Sofie og jeg har faktisk været afsted sammen alle årene de sidste 5 år, så vi var automatisk fået vores helt egen karnevalsrutine og traditioner på selve dagen. Vi plejer at klæde os ud så vi alle har det samme på, men de sidste par år er det lidt gået i vasken, og gør det vist også i år, hahahaha. I 2012 var vi sorte engle, i 2013 var vi tigre, i 2014 var jeg en hvid kat, Sofie var basketballspiller, og Lærke var Robin Hood. i 2015 var Mille, Caroline og jeg Sigøjnere, og Sofie var klædt ud som mand haha. I 2016 var jeg Topgun, Caroline var Oktober-halløj, og Sofie var Aerobic. Og i år ved vi endnu ikke helt hvad det bliver, vi har virkelig været meget frem og tilbage med alt muligt, så øh, ja vi er måske ret så sent ude, i og med det er karneval i overmorgen…. Men et eller andet findet vi i hvert fald på hahahha.

Sådan gør vi:
Vi er altid hos mig – jeg bor tættest på Haraldslund hvor vi starter optoget (eller Sof bor faktisk endnu tættere på nu) men, traditionen tro bliver det hos mig igen 😅 Vi plejer faktisk at sove sammen dagen op til, men i år bliver det anderledes fordi Lærke skal på natarbejde. Nå, men vi står ALTID tidligt op, vi snakker 6-7.00 tiden, og nej, det er ikke for tidligt, for der skal gøres tusind ting! Når vi står op begynder vi så småt at gøre os klar og komme i tøjet (med en drink i hånden). Når tøj og make-up er klaret sætter vi os til en god omgang morgenmad, vi plejer faktisk altid at lave lækker og varieret morgenmad, såsom pandekager, havregryn, musli, fuldkornsboller mm., men i år hopper vi på rundstykker for første gang! Morgenmaden skylles ned med vin, øl og vinderen KAFFE MED BAILEY: den er lækker, men også lidt farlig, for det smager bare så godt at man drikker i hvert fald 2-3 kopper. Derefter sætter vi os ud på terrassen, sætter noget musik på og bare hygger indtil klokken bliver cirka 9-10 hvor vi begynder at gå hen til Haraldslund. Efter optaget plejer vi at tage i kildeparken – det var vi godt nok ikke sidste år.

Gode råd op til dagen:
1. Tag dit armbånd til kilden på dagen inden karneval. Det kan så nemt forsvinde i alt morgenrodet.
2. Hav kostume og alt tilbehør dertil liggende klar til dagen
3. Lav en huskeliste over alt du skal have klar på dagen, løb den igennem dagen inden.
4. Hvis du er pige, så sørg for, at dit kostume ikke indebærer en buksedragt, ellers får du problemer når du skal tisse hahahaha.

Gode råd på dagen:
1. Hvis der er varmt, hvilket der bliver i år, så husk at tag en flaske vand med blandt de stærke sager
2. Tag en bolle eller noget lignende med til optoget, for man bliver ALTID sulten, og en grovbolle kan man gå længe på.
3. Husk morgenmaden – hvis du altså har planlagt at holde til længere end 12 – om formiddagen!
4. SOLIDE SKO, for selvom man ikke må have glasflasker med i optoget, så er de der altså alligevel, og der er glasskår overalt!
5. Medbring en taske til din mobil – hvis du render rundt med den skiftevis i lommen og hånden så sker 1 følgende ting højst sandsynligt = 1: du taber den og smadrer skærmen 2: du gør den væk.
6. Hvis du skal i kildeparken til sent ud på aftenen, så tag en ekstra trøje med, for der bliver altså koldt.

Årets største fest er uden tvivl Aalborg karneval, og vil du vinde kronen for bedste udklædning, så kræver det så absolut et vildt karnevals kostume*.

Det var det! Og så håber jeg, at alle jer som skal med, får et fantastisk karneval! Vi ses måske!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkæl fædrene på Fars Dag