Min første Unboxing + Haul Video

A snowy walk


Endelig kom sneen til Aalborg. Jeg har glædet mig helt vildt til at opleve et helt snedækket Aalborg. Jeg hev min kæreste ud med det samme (selvom han faktisk var syg), men jeg tænkte han havde godt af lidt frisk luft 😉

Vi tog i Lundby Krat, som jo var helt fantastisk eventyrligt. Jeg kunne slet ikke lade være med at smile, over hvor smukt det var. Dog gik der ikke mere end én enkelt dag, før det hele blev stil sjap og sjask. Men vi nåede heldigvis at nyde det imens det var smukt!

Imens vi var ude kunne vi lige så godt tage lidt billeder, og eftersom min mor (der plejer at tage mine outfit-billeder) er på ferie, så måtte Nderim altså i gang. Jeg synes faktisk han gjorde det godt, og jeg vil helt sikkert bruge ham fremover!

Reklame: Den fine glittertaske, samt den lilla hue er fra Beck Söndergaard, som er og forbliver mit yndlings tøj- og accessoriebrand. Huen har jeg haft i noget tid nu, og den findes i en masse forskellige smukke farver. Du finder dem her. Tasken er derimod helt ny, og er en del af deres nye Spring/Summer kollektion, modellen hedder Paya Graphic.

Har I nydt det smukke sneklædte Aalborg?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første Unboxing + Haul Video