Jeg faldt i søvn i vaskekælderen

A little update on things

img_3048


#movingagain #alwayslivingingabag

Lige for tiden sker der bare rigtig mange ting…..!

Nderim og jeg har fra den ene dag til den anden helt uforberedt skulle flytte direkte fra vores lejlighed, og ud til mit gamle værelse hos min mor – imens vores eget nye sted bliver klar. Vi er i fuld gang, vi skal bo i det kolonihavehus som min mor og jeg købte til mig for godt 4 år siden, der er blevet lavet nyt loft op til kip, og så skal der ordnes noget varme osv., min mor og svigerinde har bare været i fuld gang i rigtig mange dage, for at hjælpe med at klargøre huset til os, og det er SÅ dejligt, at de gider at bruge deres tid på det, de har gjort ALT helt selv, jeg prøver at hjælpe alt jeg overhovedet kan, men oveni i det har jeg også skulle passe skolen, bloggen, veninderne, ture til København, osv osv., og så er det lidt frustrerende at halvdelen af vores ting er presset ind på et lille værelse som vi sover i, mens den anden halvdel stadig står i en lejlighed som vi ikke længere kommer i, og jeg om morgenen stresser ekstra meget fordi jeg ikke kan finde den ene strømpe, eller min jakke, fordi at ALT ER KAOTISK – derfor er disse uger ret stressende, da jeg også som prikken over i’et har haft to sygedage, meeeeeeen det hele skal nok ordne sig! Er bare i en periode hvor der sker meget lige nu, og der er samtidigt mange ting jeg ikke når, f.eks. CPHFW, øv øv, men det går nok, lige nu glæder vi os bare til at komme på plads i vores nye hjem, så der kan komme lidt struktur over hverdagen igen, og så jeg igen får overskud til at gennemføre en tøjvask uden at falde i søvn i vaskekælderen 😂😅 (som jeg skrev om her i går)

I morgen har Lena fødselsdag, hun bliver 26 den gamle kone 😂 Så når jeg har fri skal hun bare fejres med sushi, det glæder vi os til!

Jeg skal nok få lavet indlæg med masser af billeder så snart vi flytter ind, og tænker også på, at lave en VLOG på den store flyttedag, så I kan følge med i det hele ❤️

Det var alt for nu, hav en dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg faldt i søvn i vaskekælderen