update fra mig

A glass of wine, please

img_4159


Jeg tror jeg snakker på de fleste menneskers vegne når jeg siger, at et godt glas rød – eller hvidvin kan være prikken over i’et til enten fødselsdagen, byturen, aftensmaden eller venindehyggen!

Noget som jeg og mine veninder gør meget i, er at sætte os sammen en aften med et godt glas vin, der er bare en helt speciel hygge over det!

Jeg kan bedst lide en hvid, måske lidt mousserende vin! Jeg plejer altid at gå ned i nærmeste supermarked og købe en. MEN, jeg har fsktisk aldrig tænkt over, at man kan købe vine online?

Hos www.theis-vine.dk har de alverdens fantastiske forskellige slags vine, alt sammen i høj kvalitet. Og bare fordi de er god kvalitet, så behøver det nemlig ikke at være dyrt!

Hvis du er en vinelsker som mig, så har jeg good news! Du kan nemlig tilmelde dig deres nyhedsbrev lige HER, og når du gør det, så får du 150 bonuspoint, og de bonuspoint tæller som 150,- som du kan bruge inde på siden på nogle lækkerier!

Min fredag skal i hvert fald bruges på at nyde et godt glas vin, eller to..

God weekend, og god vinterferie til alle jer i Nordjylland ❤️

 

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

update fra mig