Make-up favourites

6 dage til termin

img_0891


6 dage til termin, og babyen har det vidst alt for godt indeni!

Jeg har 6 dage til termin, og aldrig har jeg haft det så hårdt! Jeg tænker ikke på andet end at få ham ud! Men jeg kan desværre intet stille op end at holde ud.. nemmere sagt end gjort hahaha, for mine fødder ligner noget der er løgn, og mine fingre hæver. Det er så slemt, at jeg føler jeg springer!

Jeg presser mig selv ud i at gå ture med Elisabeth og min mand, vi er gået ind til byen fra Vejgaard et par gange, og de sidste 3 gange kan jeg mærke på min ryg, fødder og mave jeg ikke kan mere og alligevel presser jeg mig selv fordi jeg et eller andet sted tror det hjælper på at få gang i fødslen hahaha.

Jeg læste også, at ananas skulle hjælpe på at igangsætte fødslen, men jeg læste så kort, at jeg gik glip af den vigtigste del hahaha, og det var, at man altså skal spise det der svarer 7 ananaser i alt, for at det skulle virke. Nå, men jeg pressede to ananaser til juice, og drak næsten dem begge to selv, det skal lige siges jeg fortrød det dagen efter haha, for jeg fik så tynd mave, at jeg ikke turde forlade min lejlighed før jeg havde fået min mand til at købe bananer, så jeg kunne få stoppet den mave! Dont do it! De der syge husråd er fuld af bull haha! Jeg gør det aldrig igen!

Her er nogle billeder af mine dejlige LIDT hævede fødder slet ikke så slemt som det plejer!


img_0934 img_0935

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-up favourites