Costume x Goodiebox

5 items du ALTID kan finde i min garderobe

6acd9832-f811-4f4e-adb0-4ebaeda636e5


Når man kigger i folks garderober, så er det altid interessant at se, hvad de har. Det er så forskelligt – nogle har et hav af stramme jeans, nogle har en overflod af blomstrede ting, nogle har kun sort tøj, andre har 50 par stiletter, og så er der mig som elsker….

– Hoodies! Alle ved jeg elsker hoodies, stod det til mig, så havde jeg en i alle regnbuens farver. De er perfekte til når man bare ikke orker andet end en dejlig stor trøje man kan gemme sig i, og man kan ovenikøbet få det til at se pænt ud, hvis man gør noget ud af det tøj man sætter den sammen med!

– Sorte løse bukser! De går til aaaalt. For det første passer de til alle andre farver og alt andet slags tøj, for andet er det komfortabelt, for det tredje kan man få det til både at se fint ud, men også hverdagsagtigt, og for det fjerde så kan man have dem på flere dage i træk, men med forskellige trøjer, sko eller lign. så man ikke lægger mærke til, at det er de samme bukser!

– bodysuits! Der er ikke noget bedre end en bodysuit under et par bukser, nederdel eller shorts, jeg vil hellere have at mine trøjer og toppe er lavet som bodysuit, fremfor en almindelig trøje, for på den måde sidder den altid som den skal, hvis altså man vil have trøjen til at sidde indeni bukserne!

– sort, gråt- og beigefarvet tøj! Yes yes, jeg er lige så kedelig som 90% af danmarks befolkning som aldrig vover sig ud i andet end de “sikre” farver – misforstå mig ikke, der er intet jeg elsker mere end smukke og iøjenfaldende farver, men når jeg står og skal købe eksempelvis en helt almindelig højhalset, og jeg kan vælge imellem rød eller grå, så falder valget altså på den grå 9/10 gange… Jeg tror det har noget at gøre med, at jeg så ved, at jeg kan bruge den til hvad som helst. Men når man all of a sudden har 9 turtlenecks, og de allesammen er grå, så fortryder man lidt, at man ikke bare én af gangene lod valget falde på en fin rød, eller måske lyserød trøje.

– striktrøjer i alle afskygninger der er bare INTET som en god varm strik – og for det meste er det også pænt, jeg har så mange striktrøjer, og alligevel stjæler jeg altså af mine mors så snart jeg har muligheden haha. Det fede ved striktrøjer er, at man kan have det på til alt, for tiden kan jeg godt lide at bruge dem over en nederdel – på den måde har man et look som er komfortabelt, pænt, og varmt, og som kan gå til både hverdag, samt lidt pænere brug!

Det var lidt om de items der er fast inventar i min samling af tøj. Skriv gerne en kommentar om hvad man altid finder i jeres garderobe – jeg er meget nysgerrig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Costume x Goodiebox