X-mas party

3 blev til 4

img_1072 img_1073 img_1159 img_1160

 


Jeg håber I alle har haft den fedeste jul og har fået en masse gode gaver, for vi fik i hvert fald vores D. 23/12-16 kl 10.56.

Som I nok godt kan se på billedet så fik vi prinsen fredag morgen, han vejer godt og vel 3650kg (mere end hvad Medina gjorde) han kunne ikke være mere præcis, han kom jo til terminen !?

Jeg er stadigvæk meget træt, jeg får ikke sovet så meget, og jeg har stadigvæk nogle efterveer (kalder de dem) og de gør så skide ondt !!

Jeg vågnede kl 3.50 natten til fredag med veer men de var så milde at jeg faktisk bare troede det var rygsmerter i lænden.. vågnede igen kl. 04.43 og så kunne jeg ikke sove mere, jeg holdt dem ud til klokken blev 7.00, og Medina stod op, så hun kunne få noget morgenmad og afsted og alt passede så fint! For i takt med hun var fuld påklædt og have spist og stod klar, var min tante her for at hente hende og køre os på fødegangen! Det hele går så stærkt og smerterne tager bare til, at han faktisk er ude allerede 10.56, og vi nåede ind lidt over 8 på fødegangen! Så det er faktisk gået stærkt det hele! Vi nåede ikke at optage eller tage billeder før efter han var ude, og jeg havde godt nok sagt til mig selv og min mand, at vi skulle have optagelser og billeder af det meste, men eftersom det var hans første gang han var med inde til fødslen, så var det det sidste han tænkte på hahaha! Men selve fødslen kunne ikke være gået bedre og jeg kunne ikke have haft en bedre støtte end min mands han var skide dygtig og utrolig beroligende!

Nu er vi alle hjemme og har det godt, nyder hinanden fuldt ud! 💙😻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X-mas party