Easy NYX Contouring

16 DAGE TIL MIN MAND KOMMER!

Af Lena Shabani

13903315_10210103412850217_691452734975090212_n


Som I jo nok godt ved, så blev min mand udvist fra Danmark, så han er her ikke mere. Men da vi var på ferie i Kosovo fik vi søgt visum til ham, så han kunne være her, til når jeg fødte. Han fik faktisk godkendt ansøgningen om det, og han vil så være her til når jeg føder, han kommer D. 25 november, og vi glæææææder os så meget!! Medina bliver ved med, at spørge hvor mange dage der er til! Alt det her påvirker Medina utrolig meget, og jeg føler faktisk hun er begyndt og reagere lidt kraftigere end normalt.. Nogle gange ved jeg virkelig ikke hvad jeg skal gøre for at få hende til at stoppe, fordi det er blevet så ekstremt! Hun græder over alt, hun græder pludseligt ud af det blå over hun savner hendes far. Jeg puttede hende en aften, og gik selv i seng kl. 23, da jeg så lægger mig kan jeg mærke hun trækker vejret lidt dybere end hvad hun plejer. Jeg får vækket hende og spurgt hvad der er i vejen, hvor jeg så ser, at hun har tårer i øjnene, hun siger så “jeg savner min far” det går direkte i mit hjerte, for hvis der bare var det mindste jeg kunne gøre, for at få hende tættere på hendes far,så ville jeg jo selvfølgelig gøre det øjeblikkeligt. Hun er også begyndt på, at vise en slags vrede jeg aldrig i mit liv har set hos hende.. Hun skriger og råber på samme tid mens hele hendes krop ryster forfærdeligt meget, og det gør mig så forfærdeligt ked af det indeni, at jeg selv begynder at græde. Jeg har orienteret børnehaven om, at hendes far jo ikke er her, og at de skal være mere OBS på hende, fordi hun kan have mere brug for et kram eller et skød at sidde på, end normalt. Når vi snakker om hendes far ser jeg hendes øjne lysne helt op! Hun glæder sig såååå meget til han kommer, at hun har lavet så mange tegninger til ham og endda sikret sig han skal putte hende den dag han kommer! Jeg ser i hvert fald frem til en gladere Medina om præcis 16 dage!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy NYX Contouring