Hjemmelavet vaniljecreme

10 ting jeg elsker

img_8025


1: Farven gul (Egentligt ejer jeg ikke særligt mange gule ting, udover min bil, men jeg elsker bare den farve, den gør mig glad)

2: Thaimad (thaikøkkenet er det absolut lækreste jeg ved, det er spicy og frisk, og der er altid grøntsager i. Det bedste sted at få thaimad må være gadekøkkenerne i Thailand)

3: Kolonihaver (At bo i kolonihave er det fedeste jeg ved. Man er så fri, og der er en hel bestemt hygge og stemning over det hver eneste dag. Jeg kunne slet ikke forestille mig at bo i lejlighed – jo måske om vinteren!)

4: Chips og dip (Jeg kunne spise det hver dag, hele dagen. Meeeen, har cuttet ned til et par gange om ugen)

5: Fotografere (At tage billeder er en af mine absolut yndlingsbeskæftigelser, jeg tager mindst 50 billeder om dagen, og efter jeg har købt mit gode kamera er min interesse for det kun vokset endnu mere!)

6: Kokosolie (Jeg bruger det hver eneste dag, hvis ikke på mit hår og hud, så til madlavningen)

7: Kolde mojitos om sommeren (Mojito er min yndlingsdrink, den er så frisk og sommerlig! Vi drak den ofte da vi var på Cuba hvor de kun kostede 6,- stk.!! )

8. Afslappende tøj! (Det bedste i verden UDOVER sol, sommer, ferie og slik er komfortabelt tøj, jeg går i joggingtøj næsten hver dag.. Jeg prøver at gå i pænere tøj til dagligt, men ork det er svært haha, især når man bor i kolonihave)

9. At drikke kolde øl og grille med mine veninder om sommeren (det her er en af de bedste ting, og jeg ville ønske at det danske sommervejr ville oppe sig en smule, så vi kan komme til stranden, friluftsbadet, mølleparken og mange andre dejlige steder med en engangsgrill)

10. København (København er min yndlingsby, og jeg er der virkelig ofte, måske 10 gange på et år, hvis ikke mere. Jeg hader at det er så langt væk. Men heldigvis ikke langt nok væk til at afholde mig fra at komme der så ofte jeg kan!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet vaniljecreme